Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Oroszlán Szonja megmutatta, milyen egy trendi fotó Instagramra

Fotó: Instagram/Oroszlán Szonja
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 11. - 03:09

Nagyon kedveljük a színésznő karakterét, színészi játékát és humorát, amit szerencsére a közösségi médiában is magával vitt.

Oroszlán Szonja hosszú évek óta az egyik legismertebb színész Magyarországon, egy ideig azonban az Egyesült Államokban élt. Sokat tanult az államokban, most ismét idehaza tevékenykedik, de még mindig fontos számára az USA.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

Aki éveket tölt el az USA-ban, az többé igazán nem tudja elengedni az országot, és egy élet is kevés ahhoz, hogy azt teljesen felfedezzük. Szonja még mindig egy boldog, vidám és humoros karakter, akit érdemes követni a közösségi médiában.

Egyre aktívabb, aminek sokan örülnek, és hamarosan már 27 ezer követője lehet. Érdekes lenne látni, ez a szám most mit mutatna, ha anno lett volna Instagram, amikor bemutatták a Valami Amerika című filmet.

Vajna Timi álomnyaralása

Nélküle el sem tudnánk képzelni a legendás magyar alkotást, és mindig bízunk abban, hogy újabb részek készülnek hozzá. Szonja is imádja a Balatont, magával ragadja a környezet, és ha már ott van, csinált egy trendi szelfit.

Lapozó: 1 2