Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Putyin úgy véli, hogy az orosz halászati ipar a szankciók ellenére is fejlődni fog

Az orosz elnök optimista, segítséget ígért a vállalatoknak.

Tuva Autonóm Köztársaság, 2017. augusztus 5. A dátumozatlan képen Vlagyimir Putyin orosz elnök búvárruhában lándzsahorgászat közben egy hegyi tóban a szibériai Tuva Autonóm Köztársaságban 2017. augusztusában. (MTI/EPApool/Kreml/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij)
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Az államfő bizakodását fejezte ki az orosz halászati ipar fenntartható fejlődését illetően, melynek versenyképessége véleménye szerint a szankciók ellenére is növekedni fog – számolt be róla az orosz TASZSZ hírügynökség.

Putyin mindemellett ígéretet tett arra, hogy az állam minden szükséges segítséget megad a vállalatoknak és a munkacsoportoknak a kiemelt feladatok megoldásához. Úgy véli továbbá, hogy a vízi erőforrások termelési volumene jó irányba halad. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Fontosnak nevezte a hazai termelés erőforrásainak fejlesztését, ami a hazai piac ellátását garantálja „magas minőségű termékek széles választékával”. Putyin szerint ezeknek a termékeknek „megfizethetőnek kell lenniük a különböző jövedelemszintű polgárok számára”.

Oroszország mindazonáltal nem csak a saját piacára termel halászati portékákat, többek között fontos partnerei közé tartozik Kína is. Japánnal azonban idén januárban megszüntették halászati együttműködésüket, „pénzügyi kötelezettségek” teljesítésének elmulasztása miatt.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.