Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,856 $

Egyszerre hat ember életét mentették meg az orosházi rendőrök

Külön dicséretet érdemel az a két orosházi rendőr, akik egy egész családot mentettek meg, akik nélkülük lehetséges, hogy már nem lennének életben.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Klement Tamás r. zászlós és Szöllősi Péter r. főtörzsőrmester december 25-én 0 óra 15 perc körül Tótkomlós felől Kardoskút felé tartottak, amikor arra lettek figyelmesek, hogy az úttól távolabb tűz van. Rögtön a helyszínre siettek, és látták, hogy egy tanya melléképülete lángokba borult, gyorsan cselekedniük kellett.

Mivel fújt a szél, a körülbelül 5 méterre lévő főépület felé szállt a parázs, ahol hatan tartózkodtak, köztük két tizenéves gyermekkel. A tűzből semmit sem vettek észre, csak a rendőrök kiabálására ébredtek fel, majd kisiettek a házból. A férfiak két gázpalackot is kivittek a házból, hogy elkerüljék az esetleges robbanást.

A police.hu azt írja, a rendőrök hívására az orosházi hivatásos tűzoltók is rövid időn belül kiértek és megkezdték az oltást. A segítség tehát időben érkezett, senkinek nem esett baja.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.