Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Óriási az érdeklődés a Guns N’ Roses budapesti koncertjére, ennyibe kerülnek a jegyek

TÉMÁK:
#Budapest #Koncert
Santiago, 2017. szeptember 30. A Guns N' Roses amerikai rockzenekar a Santiago Rock City Fesztiválon tartott koncertjükön 2017. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Esteban Garay)
Kult

Bense Róbert

Szerkesztő

Alig két órája elérhetőek a jegyek, rohamtempóban fogynak.

Mint arról korábban beszámoltunk, hosszú évek után ismét Budapestre látogat a legendás amerikai zenekar, a Guns N’ Roses, a bejelentés után két nappal pedig a jegyek árusítását is megkezdték.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A koncert a Puskás Arénában lesz július 19-én, 18 órás kezdettel, a jegyeket a Livenation oldalán tették elérhetővé, csütörtökön 10 órától. Sokat ugyanakkor nem érdemes várni, a legjobb helyeket már most elkapkodták.

Nem volt zökkenőmentes az online jegyvásárlás

Már az értékesítés kezdetekor hosszú percekig tartott a várakozási idő, mire a jegyek kiválasztásához juthattak az érdeklődők. Az első pillanatokban több ezren várakoztak egyszerre az ülőhelyekre, az állóhelyekre jelenleg is egy óra a várakozási idő. A fizetési oldalra sok esetben csak többszöri próbálkozásra sikerült átnavigálnia a rendszernek.

A legolcsóbb jegytípus a 21.100 forintos ülőhely, az állójegyek 27.200 forinttól indulnak. Természetesen különböző VIP-jegyek, illetve csomagok is kaphatók, a legdrágább, „Ultimate” 415.800 forintba kerül.

Az idei turné június 5-én Tel-Avivban rajtol, majd tizenöt európai állomás következik – köztük Budapesttel – , végül augusztustól október közepéig az Egyesült Államokban koncertezik a Guns.