Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Berlinben 2024. június 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt, mialatt Orbán Viktor konvoját kísérték Stuttgartban az Európa-bajnokság ideje alatt. Egy 61 éves rendőr olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A motoros rendőr mellett egy másik tiszt is megsérült, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Két rendőrmotor volt érintet a baleset, ami után Orbán Viktor miniszterelnök levél formájában fejezte ki együttérzését.

Kiderült, hogy a repülőtérre vezető úton ment neki a konvojnak egy 69 éves nő, aki figyelmen kívül hagyta a lezárást. Kanyarodás közben gázolta el az áldozatot, akinek a motorját egy másik, 27 éves rendőrnek lökte, aki szintén motoron ült. A Blikk azt írja, Orbán Viktor kondoleáló levelet küldött a német kancellárnak és a stuttgarti rendőrfőnöknek, melyben együttérzését fejezte ki a halálos baleset kapcsán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.