Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Orbán Viktor frappánsan reagált, többen felnevettek (videó)

Orbán Viktor ezúttal szó szerint egy „éles” helyzetben reagált frappánsan, aki által egy régi szokást is megismerhettünk.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) kampánykörútjának nagyszalontai állomásán 2024. június 3-án. Mögötte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke (b) és Török László, Nagyszalonta polgármestere (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Orbán Viktor is járja az országot, közel vannak a választások, aminek súlyos a tétje. A miniszterelnök egy rendkívül impulzív beszéden van túl, óriási tömegek hallgatták a Békemenet idején. Többek között Pataky Attila is méltatta, akit fiatalkora óta ismerhet a magyar miniszterelnök, 22 éves volt, amikor megismerkedtek.

Fásy Ádám szintén jelen volt a nagy eseményen, és ugyancsak elismerő szavakat fogalmazott meg a kormányfőről, aki legutóbb egy végtelenül különleges ajándékot kapott, amiért fizetett is. A videóból hamar kiderült, miért volt szükség erre, hiába van szó ajándékról, amiért cserébe nem szoktunk pénzt adni. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Tisza István feleségének kését adta át Orbán Viktornak Ilona néni. Kiderült, hogy azt a kis kést használta anno a levelek felbontásához, rajta a nevével. „Ez volt a kis bicskája, de postára is használta”. Orbán Viktor amiatt adott pénzt érte, mert a hagyomány szerint bajt hoz, ha egy kést úgy veszünk át, hogy azért nem fizetünk.

Ilona megjegyezte, gratulál Orbán Viktornak, mennyre jól vezeti az országot, amire frappánsan reagált a kormányfő. „Megoszlanak a vélemények.” – válaszolt frappánsan a miniszterelnök, amire többen felnevettek.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.