Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Fontos tárgyaláson van túl Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbb Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt fogadta a Karmelita kolostorban.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Rumen Radev bolgár elnököt (b) a Karmelita kolostorban 2024. május 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrég Mike Tyson legendás riválisa látogatta meg Orbán Viktor miniszterelnököt Budapesten. Az egykori világbajnok bokszoló és Orbán nagy találkozásáról videós anyag is készült, mindketten nagyon jól érezték magukat a beszélgetés alatt.

Röviddel ezután már Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt fogadta a magyar kormányfő a Karmelita kolostorban. A hivatalos tájékoztatás szerint a tárgyalás alatt áttekintették a magyar EU-elnökség programját, amelynek kiemelt eleme a Nyugat-Balkán stabilitása. Mindketten egyetértettek abban, hogy a térség békéjének és fejlődésének előmozdításában kulcsszerepe van Magyarország és Bulgária együttműködésének. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Liner/MTI

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.