Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Genderügy: Orbán óriási szakadékot lát Brüsszel és Magyarország között

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2023. február 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnök gyakorlatilag áthidalhatatlan szakadékot lát a témában Brüsszel és Magyarország között.

Áthidalhatatlan szakadékot lát az úgynevezett genderügyben Brüsszel és Magyarország között a kormányfő. Orbán Viktor pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ugyanakkor kijelentette: “miután mi nem fogunk engedni, végül Brüsszelnek kell”.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

 A szülők joggal várják el a mindenkori kormánytól, hogy segítsen megvédeni a gyerekeket, hogy a gyermeknevelés maradjon a szülők felelőssége és az iskolában ne népszerűsíthessenek olyan életfelfogást, amelyhez a szülők nem járultak hozzá – mondta.

Utóbbinak része a nemi identitás is, az azt elbizonytalanító propagandának ugyanis a magyar felfogás szerint nincs helye az iskolákban, Brüsszel mégis vissza akarja vinni azokat. Annak leágazása azonban a gyermekeket védő normák lazulása lesz, ami után egyszer csak azt vesszük észre, hogy nő a pedofil bűncselekmények száma Magyarországon – mondta a kormányfő.

(MTI)