Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Valamire készülnek az Oppónál, érkezik a nagy bejelentés

Oppo
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 16. - 12:43

Egyelőre senki sem tudja, mire számíthatunk a legújabb bemutató során, ám minden bizonnyal valamilyen kamerával kapcsolatos bomba robbanhat.

Magyar idő szerint augusztus 19-én, csütörtökön, reggel 8:30-kor az Oppo felfedheti legújabb készülékeibe szánt kameráit, amelyekkel állítólag forradalmasíthatják a piacot.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A vállalat többet nem árult el az eseményről, a GSM Arena magazin szerint azonban könnyen lehet, hogy azokról a technológiai újításokról eshet szó, amelyeket korábban már több szivárogtató is beharangozott.

Előfordulhat, hogy az újgenerációs, képernyő alá helyezhető szelfikameráról hullhat le a lepel, amit a Xiaomi például a Mix 4 okostelefonokba már implementált, több-kevesebb sikerrel.

Azt sem tartjuk kizártnak, hogy egy meglepetésnek számító prototípusról hullhat le az a bizonyos lepel, a koncepciónak szánt telefonnal pedig új irányt vehetnek a fejlesztések a közeljövőben.

Hogy mi az igazság, arra csak néhány nap múlva derülhet fény, ezért nem árt, ha figyelemmel követjük az események alakulását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.