Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Opitz Barbi üzent az eltűnését követően

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan azt gondolták, hogy Opitz Barbi eltűnt, de szerencsére minden rendben van, személyesen üzent az őt támogatóknak.

Opitz Barbi, az X-Faktor korábbi győztese nagyon fiatalon ért fel a csúcsra. Jelenleg is csak a húszas éveiben jár, és rendkívül népszerű, sokan rajongásig szeretik őt, többek között a megjelenése miatt.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A tehetséges énekesnőért nemrég igencsak aggódni kezdtek az emberek, mert kiderült, hogy hosszú órák óta nem érik el. Egy eltűntek számára létrehozott csoportban is megjelent, miközben a rendőrséget értesítették.

A szülők érthető módon nagyon-nagyon aggódtak, hogy vajon mi történhetett. Később megerősítették, Barbi előkerült, és hálás azért, hogy aggódtak érte. Tisztázta, nincsen semmi baj, de elismerte, hogy vitatkozott a barátjával.

Valószínűleg több minden fog kiderülni az ügy kapcsán, de azt már tudni, hogy a férfit előállították. Barbi nem sérült meg, viszont kihallgatták, mint tanút, így minden bizonnyal lehet folytatása az ügynek.

„Köszönöm, hogy aggódtatok értem, nincsen semmi baj.” – írta az Instagram oldalán az énekesnő az eltűnését követően. „Vitatkoztunk, a telefonom valahogy nála maradt, úgy ment munkába, én meg eközben otthon aludtam néhány órát, és így nem ért el senki pár óráig, de minden rendben.”