Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Opitz Barbi sportmelltartóban nyűgözte le a rajongóit, nagyon szexi

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Barbi most egy szexisebb összeállítást választott magának estére, aminek sokan örültek, még így a közösségi médián keresztül is.

Barbi nagyon fiatalon lett sztár, és az évek alatt belekóstolhatott abba is, milyen, ha keményen támadják, vagy olyan vulgárisan írnak róla, hogy az már nekünk kellemetlen. Sajnos ebből még mindig kijut neki, nem is kevés alkalommal.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Egyesek nem veszik észre magukat, és azt gondolják, „menő” dolog így írni egy fiatal lányról, de nem… Nagyon kellemetlen, tiszteletlen és elég sokat elmond a karakterről. Szerencsére az énekesnő ki tudja zárni ezeket a hozzászólásokat, nem reagál rájuk.

Ez őt kicsit sem veti vissza abban, hogy szexi képeket posztoljon magáról, amik még bőven határon belül mozognak. Nincs rá különösebben hatással a helyzet, mert mások talán már visszavettek volna, de ez még mindig csak pár hozzászólás ahhoz képest, hogy mennyi a pozitív.

Szavak nincsenek arra, hogy Berki Mazsi mennyire szexi ezen a képen, nem semmi!

Mivel Barbi egy nagyon ismert sztár, akinek rengeteg rajongója van, bizonyos elvárást is támasztanak felé, ami a külsőre is vonatkozik. Aki figyelt, az láthatta, hogy a Sztárban Sztár ideje alatt elég sokat változott.

Az edzések, az új étrend meghozta a várt hatást, mert sokat fogyott, és nagyon elégedett lehet a végeredménnyel. Ezúttal egy sportmelltartóban örvendeztette meg a közösségi tagokat, akik természetesen nem győzték kapkodni a levegőt.