Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Szavak nincsenek arra, hogy Berki Mazsi mennyire szexi ezen a képen, nem semmi!

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2021. március 16. - 18:44

Weisz Fanni is kommentálta a képet, akit ugyancsak lenyűgözött Berki Mazsi posztja, talán soha nem volt ennyire szexi, mint most.

Már megszokhattuk, hogy Berkiék elég gyakran jelennek meg a bulvársajtóban, szinte állandó résztvevői ennek a körforgásnak. Nem is lehet már nélkülük elképzelni a bulvárvilágot, annyira eggyé váltak vele.

Soron kívül A Mol átvállalta a költségeket, ismét jöhet a kőolaj a Barátság vezetéken keresztül

Közben egyre népszerűbbek, nagyon nagy tömegeket mozgatnak meg a közösségi médián keresztül, illetve a LifeTV műsorában is sokan kíváncsian rájuk. Mindig van valamilyen esemény, amire épp tartanak, és még nincs is nyár.

Nyáron valószínűleg még több ilyen felkérésre mondhatnak igent, szóval kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak a következő hónapok. Nemrég annak örülhettek a követők, hogy új családtagok érkeztek Berkiékhez, akik tüneményesek.

A rengeteget kritizált Exatlon-Zsófi elárulta, mik a tervei a személyi edzéssel

Természetesen a szórakozás sem került háttérbe, egy igazán jópofa táncot láthattunk Mazsitól és a húgától, majd a nővérke egyedül is odatette magát a családi ház erkélyén. Tele van energiával és pozitív gondolatokkal, amik átjárják a testét.

„Vouge magazinnak öltöztem” – írta Mazsi a posztjában, miután ismét egy különleges fotózásban volt része. Imádja, amikor ennyire kreatív valaki, és hálás a róla készült fotókért. „Már csak nekem kellene szólni a tavasznak, ideje lenne megérkezni.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.