Opitz Barbi a hálószobájából jelentkezett, nem is akárhogyan

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2021.június.17 - 04:45

Barbi nagyon élvezheti a nyári időt, és igyekszik sokat posztolni magáról a rajongóknak, akik izgatottak az új koncertek és dalok miatt.

Opitz Barbi nemrég az RTL Klubon futó Reggeli vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy mennyire várta már a nagy pillanatot, amikor is a nehéz vírusidőszak után újra találkozhatott a rajongóval. Erről korábban videós felvételeket is közölt, bemutatván a tömeget.

Nagyon sokan várták már azt a napot, különösen a fiatal énekesnő, hiszen ez a munkája és az élete. A hosszú szünet ellenére nagyon aktív volt, sok új dalon dolgozott, amik hamarosan napvilágot láthatnak, klipek formájában is.

Barbi több nagyobb durranásról is beszélt, szóval valószínűleg igazi slágerek is lehetnek az új dalok között. Még mindig csak a nyár első felében járunk, így Barbi még semmiről sem maradt le, ahogyan a rajongók sem.

Tíz felvétel, ami megmutatja, mennyire dögös és szexi Kim Kardashian

Az utóbbi időben az X-Faktor-győztes érezhetően magasabb fokozatra kapcsolt, sorra jelennek meg róla a vonzóbbnál vonzóbb képek. A pink még mindig remekül áll neki, és az a tény, hogy öt óra alatt már több mint 6 ezer likeot kapott az új képére, sokat elmond.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.