Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Opitz Barbi farmeres fotóját is imádják a rajongók

Fotó: Insatgram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barbi egy igazán színes egyéniség, és ez a megjelenésére is igaz, igyekszik mindezt hangsúlyozni is a szettjeivel.

Opitz Barbi az elmúlt időszakban nem úgy jelent meg a sajtóban, mint azt megszokhattuk. Aggasztó hírek láttak napvilágot róla, és sokan megijedtek, amikor eltűnt személyként kezdték el keresni.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Szerencsére nem sokkal később előkerült, a rajongók is megnyugodtak, akik már 286 ezren vannak az Instagram oldalán. Barbi igyekszik aktív maradni, de ezekben a helyzetben nem lehet könnyű, nemcsak neki, másnak sem.

Ugyanakkor a követők, a rajongók ott állnak mögötte, támogatják. Ez sokat jelenthet számára, és közben igyekszik ugyanúgy aktív maradni, mint korábban. Ez újabb és újabb fotókat jelent, amit értékelnek az őt követő emberek.

Barbi nemrég elárulta, hogy örülne, ha világhírű énekesnő lenne, ugyanakkor soha nem tervezné azt, hogy elhagyja Magyarországot. Valószínűleg ebben az esetben is az országában maradna, csak ide-oda utazgatna.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ahogyan ő fogalmazott, így is elégedett, nem fog panaszkodni. Legutóbb egy farmeres szettel köszönt be, mely szintén jól áll neki, a rajongók pedig odavannak érte.