Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,14 Ft
Euró
392,42 Ft
Font
458,46 Ft
Bitcoin
61,325 $

Ők a legbeképzeltebb csillagjegyek, bárkin képesek átgázolni

Némelyikükről elsőre talán nem is gondolnánk, hogy ilyen tulajdonsággal bír, ezáltal sokan meglepődhetnek majd, ha meglátják a felsorolást.

Fotó: Unsplash
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A beképzeltség az egyik olyan emberi tulajdonság, amely a legelőnytelenebbek közé tartozik, nem beszélve az egoizmusról. Ezekben a személyekben közös, hogy egész nap csak önmagukról beszélnek, természetesen a legjobb tulajdonságokkal jellemezve magukat, míg az fel sem merül bennük, hogy a beszédpartnerük talán másképp látja, vagy esetleg volna más téma is, ami érdekelné. Ha pedig valaki szembesíti őket ezzel, akkor még ők döbbennek le a legjobban.

Azt gondolják ugyanis magukról, hogy engedelmesek, nagylelkűek és kedvesek, de úgy tűnik, hogy csak önmagukkal szemben ilyenek. Mintha nem számítana semmi és senki más a világon, csak ők, ami borzasztó önzőségre vall. Ezáltal nem meglepő, hogy nem igazán jeleskednek abban, hogy felismerjék a rajtuk kívül álló dolgokat, egyes csillagjegyekre pedig különösen jellemző ez, nézzük hát, melyek is ezek – írja a Blikk Rúzs a pinkvilla.com-ra hivatkozva. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az egyik ilyen az Oroszlán, amely talán nem is olyan meglepő, hiszen eléggé hajlamos az önzőségre. Számára az a legfontosabb, hogy megkapja azt, amit akar, de lehetőleg azonnal, az pedig egyáltalán nem érdekli, hogy valaki esetleg mást vagy másképpen szeretne. Nem veszi figyelembe, a másik mit akar vagy mit gondol, mert saját magával sokkal szívesebben törődik. A Szűz pedig az a típus, amely elsőként kritizál mindenkit maga körül, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ő akarja.

Természtesen utána hosszú ideig panaszkodik is emiatt, ráadásul azt hiszi, hogy mindig igaza van, és mindenre van válasza. Képes elveszni a saját életének minden részletében, és elfelejti figyelembe venni, hogy mások is részt vesznek benne. Emellett a Mérleg is felkerült a listára, aki kétségtelenül lenyűgöző és elbűvölő tud lenni, de túl sok időt tölt azzal, hogy magáról és a problémáiról beszéljen, és ez kezd idegesítő lenni.

Szeretne meggyőzni másokat arról, hogy az önmegismerés útján van, mondván, ez nem önimádat, ám ezt kevesen hiszik el neki. A Bak úgyszintén azt szeretné, ha a dolgok úgy történnének, ahogyan azt ő megálmodta, ám ha valami mégsem úgy történik, akkor minden idejét és energiáját arra pazarolja, hogy felsorolja, hogyan is lehetett volna ezt másképp csinálni. Önző, hiú és öntelt típus, aki folyton magát helyezi előtérbe.

A Kos is én vagyok az első-hozzáállással rendelkezik, ami valóban fontos bizonyos helyzetekben, ám az is lényeges lenne, hogy olykor előzékenyek legyünk, és másokat helyezzünk előtérbe. E jegy szülötte azonban utál tévedni, ha viszont hagyná, hogy néha más is reflektorfénybe kerülhessen, s kedvesebb lenne másokhoz, rájönne, hogy az emberek őszintén meg tudják kedvelni, s nem csak úgy tesznek. Az Ikrek csillagjegyet illetően nem meglepő, hogy nincs legjobb barátja, akiért tűzbe tenné a kezét.

Hiszen elsősorban őt is csak saját maga érdekli, ráadásul nehéz rajta kiigazodni, igazi kaméleon, aki mindig mást mutat az emberek felé. Pont ezen tulajdonsága miatt tűnik gyakran hiúnak és felületesnek, emellett arra is képes, hogy újra és újra meglepje az embereket, mennyire önző tud lenni időnként. A Bika pedig olyan típus, aki inkább befelé fordul, a lelkében dúló háborúra összpontosít.

Inkább ez érdekli, semmint a külvilág, mindemellett rendkívül goromba és elutasító tud lenni, másokkal vagy mások érzéseivel szemben. Ő állítja fel a szabályokat az életében, amiket szigorúan követ, ha pedig valaki esetleg csatlakozni szeretne, szívesen látja, ám ha nem, azonnal útjára bocsátja. Ezért sütik rá a beképzelt és önző bélyeget, amit könnyedén levetkőzhetne, ha néha magába nézne, és elgondolkodna rajta, hogy talán olykor benne van a hiba, és nem másban.