Fejbe lőtte magát egy férfi a II. kerületben

Fotó: Unsplash
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Hímes utcát ellepték a rendőrök, akik egy fejbe lőtt férfi holttestét találták meg.

Hatalmas lövés rázta meg a II. kerületi Hímes utcát – értesült a Ripost. Információik szerint több lakó is értesítette a hatóságokat, miszerint talán lövéseket hallottak.

Ezt követően azonnal rendőrök lepték el a helyszínt, nem sokkal később pedig kiderült: a szomszédok félelme valós volt, ugyanis egy férfit lőtt sebbel találtak a budai városrészben.

A lap a rendőrséghez fordult, hogy bővebb tájékoztatást kérjenek az ügy kapcsán. A BRFK a következő választ adta: idegenkezűség gyanúja nem merült fel – vagyis a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett.

Szeptember elején arról érkezett hír, hogy egy 17 éves fiatal kísérelt meg öngyilkosságot Budapesten, szerencsére azonban egy főtörzsőrmesternek sikerült lebeszélnie erről.

Augusztus végén egy 70 év körüli házaspár hasonló lépésre szánta el magát a fővárosban, sajnos azonban rajtuk már nem lehetett segíteni, életüket vesztették.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.