Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Az OMSZ szerint „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre” Gálvölgyi János ügye miatt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a közösségi médiában közzétett bejegyzésben csak „ismert művészként” utaltak Gálvölgyi Jánosra, azt írják, „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre” az ügy miatt.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben azt írják, „gyűlöletcunami zúdul a mentőkre”. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét 8500 elkötelezett életmentő alkotja, akiket egy nemes cél, a segíteni akarás köt össze. Munkájukra hivatásként tekintenek, amit a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálnak a nap minden percében, tekintet nélkül a betegek társadalmi-, vallási-, etnikai- vagy egyéb hovatartozására.”

„Egy ismert művész esete kapcsán vétett irányítói hiba miatt ezt most több médium is kétségbe vonta és politikai támadást indítottak a mentőszolgálat ellen.”

„Ezzel azt a hamis látszatot keltik, hogy a bajtársak nem tesznek meg mindent a betegekért és megkérdőjelezik a mentők szakértelmét, amivel évente 1.2 millió rászorulónak segítenek.”

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai továbbra is legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik munkájukat és segítenek MINDEN RÁSZORULÓNAK! Köszönjük áldozatos szolgálatukat!”