Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

OLED kijelzőt kaphatnak az új iPad és MacBook modellek

Dél-Koreából érkező hírek szerint az Apple már le is adta a megrendelést a különböző méretű kijelzőkre.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő

A dél-koreai ETNews hírügynökség által nemrég közzétett jelentés szerint az Apple úgy döntött, OLED paneleket kíván használni az iPad és MacBook modellek következő generációs változataiban.

A honlap információi szerint a cupertinói vállalat 10 és 16 col közötti képernyőket rendelt, és úgy tűnik, már azok gyártói is kiválasztásra kerültek. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A lap írásában foglaltak szerint a márka következő táblagépei 10,8 és 12,9 colos kijelzőkkel kerülnek bemutatásra, míg a laptopok kétféle, 14 és 16 colos változatban lesznek elérhetők. A jelek szerint elsődleges beszállítóként nem túl meglepő módon a Samsung Display lett megjelölve, míg másodlagos partnerként az LG szállíthatja a paneleket az Apple-nek.

A két vállalatnak együttesen kell majd eleget tennie az Apple által leadott megrendelésnek, ám a tételszámról egyelőre nincs információ. Az ETNews úgy tudja, a Samsung 6. generációs képernyőit a táblagépek, míg a 8. generációs változatot a laptopoknál használja majd az Apple.

Ahogyan az lenni szokott, az Apple most sem kommentálta a pletykákat, mint ahogy azt sem tudni, hogy az említett készülékek pontosan mikor érkezhetnek meg a piacra. Iparági informátorok ugyanakkor úgy vélik, az OLED kijelzővel ellátott iPad Pro már 2024-ben megérkezhet, míg a MacBook esetében ennél tovább, egészen 2026-ig kell majd várniuk a felhasználóknak.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.