Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Megint extra kedvezményeket kínál a Lidl a 65 év felettieknek, sok nyugdíjas járhat jól

Újabb extra kedvezményeket kínál a Lidl a 65 év felett járóknak.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Lidl igyekszik minden generáció számára remek árakkal, akciókkal kedveskedni. Természetesen az idősek sem maradhatnak ki a sorból, és most ismét kedvezményeket kínál a 65 év felettieknek. Ennek kapcsán derült ki, hogy az idősek ezáltal hatékonyabban csökkenthetik az élelmiszerre fordított költségeiket.

Az extra kedvezmény részeként a 65 év felett vásárlók 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez, aminek sokan örülhetnek. Az akció részleteiről a Lidl hivatalos közlemény formájában számolt be, pár nappal a rajt előtt.

„Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra” – emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek. Az extra kedvezményekről és a feltételekről bővebben információ a www.lidl.hu/65evfelett oldalon olvasható