Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Nyolc hete van a Herthának arra, hogy összekapja magát

MTI/EPA/CLEMENS BILAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Még véget sem ért a Bundesliga, fejben máris a másodosztályra készül a csapat.

Habár az egyelőre még nem derült ki, hogy Dárdai Pál milyen formában marad a Herthánál, az már biztos, hogy a következő idényt a Bundesliga 2-ben kezdik meg, miután tegnap egy utolsó percben bekapott góllal kiestek az élvonalból.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Benjamin Weber sportigazgató a Bildnek adott interjújában kiemelte, hogy már vasárnaptól azon munkálkodnak majd, hogy átalakítsák a csapatot és felkészüljenek a másodosztályú küzdelmekre. Természetesen az egyetlen cél a feljutás.

„Bármennyire is rossz most a helyzet, ez egy olyan forgatókönyv, amelyre az elmúlt hetekben és hónapokban sajnos fel tudtunk készülni, és sajnos fel is kellett készülnünk” – mondta Weber.

Az mindenki számára világos, hogy lesz változás a csapatban” – tette hozzá, ám sem a szakmai stáb, sem a játékosok oldaláról egyelőre nem osztott meg bővebb információkat, azzal megvárják a szezon végét.

„Ha magas tornyokat akarsz építeni, akkor sok időt kell az alapozással tölteni. Számunkra az alapot a klubot támogató tagok és szurkolók jelentik. Ezt az alapot kell megerősítenünk. Ezt az erőt magunkkal kell vinnünk és a saját hasznunkra kell fordítanunk” – fogalmazott.