Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Nyitva hagyták a garázst, a séta után egy mérges kígyót találtak a babakocsiban

Eléggé megijedtek a történtek miatt, ugyanakkor szerencsésnek gondolják magukat, amiért nem történt baj, és időben észrevették a hüllőt.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy amerikai házaspár teljesen ledöbbent, amikor egy rezesfejű mokaszinkígyóra bukkantak a gyermekük babakocsijában. Az esetről a feleség, Autumn Maidlow mesélt egy általa közzétett videóban – szúrta ki a 24.hu a Fox Weather beszámolóját.

Elmondása szerint az állatot a Tennessee állambeli Greenbrierben található garázsukban fedezték fel. „A férjem elment sétálni a babánkkal a kocsiban, és nyitva hagyta a garázst” – emlékezett vissza. Párja később visszament a garázsba, de ekkor furcsa zajra lett figyelmes. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Csak ki akart venni valamit az autóból, de a kígyó csörgése hallatán megtorpant, nem sokkal később pedig meg is pillantotta, amint az a babakocsiban hevert. A videón látszik is, amint a kígyó mozgolódni kezd, amitől a férfi rögtön hátrahőköl.

Még időben észrevették

Az asszony hozzátette, eléggé megijedtek a történtek miatt, ugyanakkor szerencsésnek gondolják magukat, amiért még a következő séta előtt észrevették a hüllőt. Elmondása szerint az állatot végül a férje pusztította el egy lapáttal.

A rezesfejű mokaszinkígyó a Tennessee államban előforduló négy mérgeskígyó-faj egyike, főként a hátán és az oldalán látható, homokóraszerű mintákról ismerhető fel. Mérge nem túl erős, a marás ritkán halálos kimenetelű, azonban kisgyermekeknél súlyos reakciót válthat ki.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy az Amazon egyik futára épp csomagot kézbesített egy floridai lakcímre, amikor megmarta egy gyémánt csörgőkígyó. A nő azonnal rosszul lett, nagyon súlyos állapotban került kórházba. Később megerősítették, hogy az állapota stabil, egyéb információt viszont nem közöltek.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.