18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Nyilvános vécében erőszakolt meg egy banda egy 13 éves kislányt

A szicíliai Catania városában történt szörnyű bűncselekmény elkövetőit azonban sikerült azonosítani.

Fotó: Unsplash/Tomas Anton Escobar
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ANSA jelentése szerint múlt kedden egy legkevesebb 7 főből álló banda a cataniai Villa Bellini nyilvános vécéjében megerőszakolt 13 éves kislányt. A rendőrség vasárnapi közlése szerint a kislány azóta sikeresen azonosította a nemi erőszak két kiskorú feltételezett elkövetőjét.

A hatóságok megosztották, a banda 7 feltételezett tagját egy amerikai módszerrel állították elő, akikről kiderült, hogy mindannyian egyiptomi állampolgárok. A kislány azonban nem tudta azonosítani a csoport másik 5 állítólagos tagját, mivel nem látta az arcukat; a rendőröknek pedig azt mondta, nem akar ártatlan embereket megvádolni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Végül azonban a kislány 17 éves barátjának sikerült azonosítania az 5 feltételezett bandatagot, miután állítólag arra kényszerítették, hogy nézze végig az erőszakot, de beavatkozni nem tudott. A banda egyik tagja állítólag azt is beismerte, hogy részt vett a bűncselekmény elkövetésében.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.