Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,900 $

Nyílpuskával fenyegette szomszédait, a rendőrök lőtték le az őrjöngő férfit

A feltételezhetően 30-as éveiben járó férfi a rendőrség szerint több fegyverrel is fenyegetőzött, mielőtt lelőtték.

Fotó: Unsplash
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News a Metropolitan Police közlése nyomán számolt be arról, hogy egy feltételezhetően 30-as éveiben járó férfi fegyverekkel, köztük egy számszeríjjal fenyegetőzött, s azzal riogatta a lakókat, hogy kárt tesz a londoni Southwark egyik lakásában. A helyszínre kiérkező rendőrök végül lelőtték a férfit.

A rendőrség közlése szerint a helyi rendőrök vonultak ki a délkelet-londoni incidens helyszínére, s bár megpróbáltak beszélni a fenyegetőző férfival, ám miután őket is megfenyegette, fegyveres rendőröket hívtak a helyszínre, akik pillanatok alatt ki is értek. Végül lelőtték a férfit, s bár a londoni mentőszolgálat munkatársai megpróbálták megmenteni az életét, a férfi a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A rendőrség későbbi közléséből az is kiderült, hogy a Bywater Place-i házban tartózkodó két ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Mivel pedig az Egyesült Királyságban nem túlzottan gyakori, hogy halálos lövést adnak le egy gyanúsítottra, a rendőrség felügyelőszerve az ilyen esetekben megszokott vizsgálatot indított az ügyben.