Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nyerő Páros: Norina számára borzasztó volt visszanézni a részeket

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Norina és Béci közvetlen a Nyerő Páros döntője előtt estek ki, amiért szomorúak voltak, és kiderült, voltak, akikben csalódtak.

Norina és Béci nagy harcot vívtak, mindent megtettek, amit csak lehetett, ám végül Törőcsik Dani és Bíró Bea nem nekik szavaztak bizalmat. Ennek kapcsán Béci keményebb véleményt fogalmazott meg az interjúszobában, most pedig az RTL Klub reggeli műsorának vendégei voltak.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Norina a Reggeliben azzal kezdte az interjúját, rossz volt visszanézni, hogy egy „buta” feladaton elcsúszott az egész versenyük. „Bosszantó volt.” Hozzátette, ettől függetlenül boldogan léptek ki a Nyerő Páros villájából, ahol több mint két hetet töltöttek el.

Béci megjegyezte, kevés barátjuk van, elmondása szerint ennek az az oka, hogy szeretik magukat csak jó emberekkel körbevenni. „Mi nem nagyon szeretjük az igazságtalanságot.” Azt is elárulta, hogy valóban voltak olyan emberek, akikben csalódtak a Nyerő Párosban, miután visszanézték az adásokat.

„Borzasztó volt visszanézni.” – szólt közbe Norina, de Béci is egyetértett ezzel, nem szerették nézni a műsort, mert csalódniuk kellett egyesekben, bár neveket nem említettek, ugyanakkor nem is nehéz kitalálni, kikről van szó.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2