Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Hétfőtől indul az új Nyerő Páros, Nádai Anikó és párja is bemutatkozik

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogyan az RTL Magyarország is fogalmazott a közleményében, már most kiderül, kinél mekkora az összhang.


Villámkérdésekkel kellett megbirkózniuk az október 18-án vadonatúj évaddal induló Nyerő Páros szereplőinek. Az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának versenyzői már a hétfői premier előtt próbatétel elé álltak – írja az RTL Magyarország a közleményében.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az új évadban nyolc sztárpár költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért: Nádai Anikó, és párja, Hajmásy Péter, Lesi László Csaba azaz LL Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc Fecó, Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien, Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina, valamint Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett.

Október 18-tól minden hétköznap 21.00 órától kiderül, a nyolc híresség és párjaik között mekkora az összhang, ki viseli jobban a feszültséget, a nem várt fordulatokat, kinek a szerelme éli túl a megpróbáltatásokat és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A műsorvezető, Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti jól összeszokott párosa ezúttal sem kíméli a párokat, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap, és néha muszáj kiszúrni a többiekkel is.

Survivor-Nilton a kiesését követően: folyamatosan ki voltam rekesztve

Az, hogy a párok tagjai között mekkora az összhang, már most kiderül! Sebestyén Balázs villámkérdéseit nem mindenki veszi akadály nélkül, néhány páron még a legegyszerűbb kérdés is kifog.