Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Nyerő Páros: Guszti szerint L.L. Junior mintha arcoskodna, Kinga rászólt Vivienre

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szinte minden egyes nap van egy komolyabb vita L.L. Juniorék és Guszti között, ez legutóbb sem maradhatott el, szemtől szemben mondták el a véleményüket.

Guszti a beszélgetés ideje alatt elmondta a rappernek, az elmúlt két napban időről időre olyat tapasztalt tőle, ami rettenetesen zavarta őt. „Nyugodtan pikkeljetek rám, én is pikkelek rátok, jelenleg ez van!”

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

„Velem ne izéljetek, mert én sem szemétkedek senkivel.” – folytatta a híres rapper és énekes, akinek szintén kezd elege lenni ebből. „Nemigazán tudom hova tenni Juniort, nem is Kingáról beszélek, csak Juniorról. Azt érzem, nagyon hiányzik belőle a tisztelet így a többiek irányába.” – jegyezte meg Guszti az RTL Klubnak adott privát interjúja során.

Guszti Juniornak őszintén beszélt arról, hogy mik zajlanak benne. „Kicsit úgy tűnik néha, mintha ez arcodkodás lenne, és nem lazaság. Mintha te engem ettől sokkal lejjebb helyeznél.”

Nyerő Páros: L.L. Junior szerint Vivien irányítja Gusztit, és teljesen el van veszve

Junior és Kinga azt látta, hogy Vivien a beszélgetés közben rettentő dühös. „Minden szavuk… csomó szavuk ellentmondásos.” – reagált Junior arra, amiket az elmúlt időszakban tapasztalt. „Semmi megoldásra nem jutottunk.”

Lapozó: 1 2