Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Nyerő Páros: Guszti kihallgatása nagy lavinát indított el, Csuti beleállt a témába

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 3. - 07:53

Csuti úgy döntött, hogy külön leül beszélgetni L.L. Juniorral és feleségével, Kingával, miután a szövetségük nem áll erős lábakon.

Junior és Kinga maximálisan tisztában van azzal, hogy a párok közül ők vannak a lista alján, rájuk szavaznának utoljára, kivéve Kulcsár Edinát és Csutit, de csak Gusztiékkal szemben. A rapper igyekszik jól taktikázni, ám a bent maradásukat valószínűleg csak azzal tudja biztosítani, ha sok pénzük marad.

Soron kívül Putyin egyre közelebb hozza egymáshoz Oroszországot és Észak-Koreát

Eddig ez működött, és mivel egyre közelebb van a döntő, igazán szövetségesre sem lenne szükségük, feltéve, ha továbbra is az élmezőnyben maradnak. Egy rosszul sikerült játék azonban mindent megváltoztathat, de ez másokra is igaz.

Junior korábban Csutiékkal próbált szövetséget kötni, és ugyan Csuti azt mondta, mindig érzelemből fognak dönteni, mintha egy lazább szövetség megalakult volna közöttük. Juniornak azonban az nagyon nem tetszett, amiket Fecó állított, miszerint elmondása szerint Csutiék nemet mondtak a szövetségere, és ez a hír hamar elterjedt.

Le kellett állítani a forgatást Győzike rohama miatt

Csuti nem tudott arról, hogy Fecó beszélt erről Kingáéknak, márpedig az információt csak úgy tudhatta meg Fecó, hogy Csutiék elmondták nekik Juniorék tervét. A rapper nem örült, mert szerinte ezt titokban kellett volna tartani, addig Csuti ezzel nem értett egyet, nincs arról szó, hogy kiadta volna őket, csak őszinte volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.