Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Novemberben szabadulhat a börtönből a teniszlegenda, Boris Becker

Fotó: Boris Becker volt német teniszcsillag érkezik perének tárgyalására a southwarki koronabíróságra 2022. március 22-én. Az egykori klasszis ellen felhozott vádirat 24 pontot tartalmaz, többek között azt is, hogy Nagy-Britanniában és Németországban is vagyont rejtett el a végrehajtók elől. Amennyiben bebizonyosodik a bűnössége, akár hét év börtönt is kaphat. MTI/EPA/Andy Rain
not image

Koós Alexandra

2022. október 22. - 08:19

A férfi sikeres edzésprogramot vezet a rabtársai körében, valamint fogyókúrás és életvezetési tanácsokkal is tud szolgálni, amelyekkel biztosan jó pontokat szerezhetett.

Egy angliai bíróság április végén 2,5 év börtönbüntetésre ítélte az 54 éves teniszlegendát, Boris Beckert, aki a vádak szerint jelentős összegű vagyont titkolt el, és nem fizette be az adókat, azonban német sajtóértesülések alapján akár már novemberben szabadulhat.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A Bors szerint ebben közrejátszhat az, hogy a férfi sikeres edzésprogramot vezet a Huntercombe-börtönben, amelyen 45 rabtársa vesz részt, népszerűségét pedig annak is köszönheti, hogy a fogyásának titkait megosztotta a többiekkel.

Az ügyvédje nem erősítette meg a hírt

Mindemellett az élsportolóként szerzett tapasztalataival, a jógával és meditációval, valamint az életvezetési tanácsaival is sokat segített a társain, s ezek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék, bár az ügyvédje még nem erősítette meg a hírt.

Boris Becker egyik ismerőse a német Blicknek nyilatkozott arról, hogy a hajdani teniszklasszis közösségi tevékenységével mindenképp jó pontokat szerezhetett a korábbi szabaduláshoz, de ez persze csak a későbbiekben derül majd ki.

„Sportemberként senki sem tudja nála jobban, milyenek a győzelmek és a vereségek az életben. A tapasztalatait is megosztja a társaival” – mondta az ismerős.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.