Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Novák Katalin fantasztikus megjelenése a 100. Magyar Derbyn (fotók)

Fotó: Facebook/Novák Katalin

Takács Petra

2022. július 4. - 13:22

Ez egy több mint különleges esemény volt Novák Katalin köztársasági elnökünk számára, mivel az édesanyja és az édesapja is elkísérte őt.

Novák Katalin nevét sokkal többször hallani az utóbbi időben, ami nem meglepő, mivel ő lett Áder János utódja a köztársasági elnöki székben. Ez számos új elfoglaltságot is jelent számára, köztük külföldi látogatásokkal, hogy javítsa, ápolja a különböző kapcsolatokat az adott ország és Magyarország között.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Novák nagyon aktív, igyekszik fitten tartani magát, mint azt láthattuk, nemrég fiatalokkal együtt futott egy eseményen. Nem sokkal később pedig már a 100. Magyar Derbyn láthattuk, ráadásul nem is akármilyen megjelenésben.

A mindig csinos és divatos köztársasági elnök abszolúte az esemény hangulatához öltözött, akárcsak az édesanyja és az édesapja. Az ilyen események kicsit az időutazásról is szólnak, és Novák Katalin kalapja ugyancsak ezt hivatott átadni.

Mindenki jól érezte magát a derbi ideje alatt, és természetesen fotók is készültek, többek között Novák Katalinról. A köztársasági elnök számára ez egy igazán emlékezetes program lehetett a szülei mellett.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.