Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Novák Katalin különleges köszöntése a 75 éves Kern Andrásnak

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar köztársasági elnök is boldog születésnapot kívánt a színészlegendának, aki 75 éves lett, de jó pár évet letagadhatna a korából.

Kern András az egyik legkülönlegesebb színészünk, aki ha az USA-ban születik, valószínűleg világsztárrá válik. Magyarországon gyakorlatilag mindent elért, amit csak lehetett, és a mai napig ünnepelt sztár.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Az 1948-ban született színész, énekes, filmrendező, színházi rendező és szinkronszínész mögött olyan sikeres vannak, amiket csak kevesen mondhatnak el magukról. Számos kitüntetésben részesült, de a legnagyobb kitüntetést mindig a nézők jelentik.

Kern színházi pályafutása a 60-as évek elején kezdődött, és azóta is aktív, miközben sorozatokban és filmekben szerepelt. Nehéz lenne elképzelni nélküle a szakmát, és a mai napig nagy sikerrel vetítik a filmjeit.

Novák Katalin számára is mindig megtisztelő találkozni Kern Andrással, aki a mai napon ünnepli a 75. születésnapját. Novák személyesen is felköszönthette a színészt, még tegnap az előadását követően.

„Isten éltesse a ma 75 éves Kern Andrást! Megtisztelő, hogy tegnap este az előadása után személyesen is felköszönthettem. Köszönjük, Művész úr!” – írta a posztjában a magyar köztársasági elnök.