Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Ebben a csinos és nagyon elegáns piros ruhában érkezett meg Novák Katalin Varsóba (fotók)

Fotó: Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök gratulál Orbán Viktor miniszterelnöknek a kormányfő eskütételét követően az Országgyűlés ülésén 2022. május 16-án. MTI/Máthé Zoltán
not image

Takács Petra

2022. május 17. - 15:54

A köztársasági elnökünk ismét egy igen csinos megjelenést választott, ezúttal a varsói útjára, ahol személyesen fogadta Andrzej Duda lengyel államfő.

Novák Katalin nemcsak egy nagyon erős és hiteles, illetve karakteres politikai személyiség, hanem egyúttal egyértelműen rátermett, és készen áll azokra a feladatokra, amik előtte állnak a következő években.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

A kormány nem véletlenül választotta ki őt a leköszönt Áder János helyére, hiszen látták benne azt a potenciált, amivel méltó utóddá válhat. Külön öröm, hogy Magyarország első női köztársasági elnökeként folytathatja a haza szolgálatát, amit nagyon fontosnak tart.

A beszédei is meggyőzőek voltak, miközben több nyelven beszél magas szinten, ami ugyancsak erősítheti őt a politikában. Szerencsére egyre több nő vállal komoly szerepet a politika színterén, és Magyarország ennek még inkább teret ad, többek között Novák is remek példa erre.

Orbán Viktor kedd reggel ismertette a feladatokat

Novák Katalin idén szeptember 6-án lesz 45 éves, de jó pár évet letagadhatna a korából, jó formában van, és mindig odafigyel a megjelenésére. A köztársasági elnökünk a lengyelországi útja ideje alatt is nagy figyelmet fordított erre, hiszen mint tudjuk, a megjelenés is számít.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.