Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

A Nintendo elsöprően pozitív a jövőbeli eladások kapcsán

Noha immáron közel 7 éve annak, hogy megjelent a Nintendo Switch, úgy tűnik, még mindig rendkívül népszerű.

Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nintendo valamit nagyon jól csinál: hiába közeledik hetedik évfordulójához a Nintendo Switch konzol, az eladások még mindig látványosak, olyannyira, hogy a vállalat növelte az aktuális pénzügyi évre prognosztizált eladási számait. A harmadik negyedéves eredménybeszámolójában a vállalat ugyanis bejelentette, hogy a korábbi 15 millióról 15,5 millió példányra növeli előrejelzését az eladások terén.

A pozitívabb előrejelzés bejelentése azt követte, hogy Nintendo harmadik negyedévre vonatkozó teljes nettó árbevétele 29,9 milliárd japán jennel, míg a nettó nyereség pedig 6,4 milliárd japán jennel haladta meg a vállalat korábbi előrejelzéseit. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a vártnál jobb harmadik negyedéves nettó eladások még így is 6 százalékkal elmaradnak a 2022 azonos időszakában jegyzett számoktól. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mindenesetre, az tagadhatatlan, hogy akár régi, akár új címekről van szó, a Nintendo töretlenül képes fenntartani velük a játékosok érdeklődését, ami pedig további konzoleladásokhoz vezet: az októberben megjelent Super Mario Bros. Wonder 11,96 millió példányban fogyott, a mozikban pedig áprilisban debütált a The Super Mario Bros. Movie, mely jelentősen megdobta a Mario Kart 8 Deluxe és a 2023-as megjelenések, mint a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom eladásait.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.