Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Ninja Warrior: gyógyíthatatlan betegség támadta meg a versenyzőt

Fotó: Instagram/Ninja Warriror Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik versenyző egy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami egyértelműen hátráltatja, mivel nem tud vele maximum teljesítményt nyújtani.

A Ninja Warrior harmadik évadában számos olyan történetet hallhattunk, amik szívszorítóak voltak. Többen is voltak, akik a halál torkából tértek vissza, az egyik versenyző például halva született, többször újra kellett éleszteni.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Zsuzsanna története sem túl vidám, miután kiderült, hogy egy gyógyíthatatlan betegség támadta meg a szervezetét. Évekkel ezelőtt közölték vele, hogy a gyógyíthatatlan betegség a jobb kezét támadta meg, ami hatással van az életére.

A gyógyíthatatlan betegség miatt soha nem tud majd 100%-os teljesítményt nyújtani, amivel azonnal hátrányba került az egészséges versenyzőkkel szemben. Leegyszerűsítve, az idegek nem jól működnek a jobb karjában, ami ugyan szinten tartható, végeredményben gyógyíthatatlan.

Az orvosok azt is közölték vele, hogy edzeni edzhet, de a betegsége miatt komolyabb sportteljesítményt nem fog tudni elérni. Zsuzsanna azonban nem adta fel, és olyannyira megerősödött, hogy készen állt a kalandra.

Lapozó: 1 2