Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Összevesztek egy autó miatt, majd lövöldözni kezdtek – egy ember meghalt, sokan megsérültek

Úgy tudni, az erőszakba torkollott nézeteltérés egy autó visszaszolgáltatásának időpontja miatt pattant ki a felek között.

Fotó: Unsplash/Max Kleinen
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint egy ember életét vesztette, hat másik pedig lőtt sérüléseket szenvedett a floridai Orlandóban, miután a felek összeszólalkoztak egy autó visszaszolgáltatásának időpontja miatt. A hat sérültet kórházba szállították, állapotuk jelenleg stabil. Az orlandói rendőrség közlése szerint „várhatóan életben maradnak”.

A rendőrség az elhunytat a 21 éves James Jerry Dawn William III. néven azonosította. A hatóságok közlése szerint a lövöldözés azzal kezdődött, hogy két csoport között nézeteltérés alakult ki délután 3 óra környékén, majd a rendőrök egy fegyveres támadásról kaptak bejelentést. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, a felek elmondták, hogy nézeteltérés alakult ki, ami abból adódott, hogy egy autót nem vittek vissza az előzetesen megbeszélt határidőig. Még aznap este lövöldözés történt, mint kiderült, a két csoport között, melynek következtében egy ember életét vesztette, hat másik pedig megsérült. A nyomozás folyamatban van.