Neymart kitiltották a Twitch-ről

not image

A T-800-as

2020.november.10 - 09:18

Ez egy igen rövid életű projekt lehetett Neymar részéről, akit egyszerűen kitiltottak a Twitch-ről, hiába az egyik legnagyobb sztár.

Ez egy igen rövid életű projekt lehetett Neymar részéről, akit egyszerűen kitiltottak a Twitch-ről, hiába az egyik legnagyobb sztár.

A Twitch sem kivételezik, még a világsztárokkal sem, és most arról jelentett a Game Rant, hogy a PSG egyik legnagyobb futballsztárja bant kapott a világ legnagyobb videojátékokat streamelő platformján.

Nemrég Magyarországon történt hasonló, amikor a TheVR vált elérhetetlenné, de ők visszakaphatták a fiókjukat. Neymar esetében jelenleg nem tudni a pontos okokat, de lehetséges, hogy egy zenei tartalom áll az ügynek a hátterében.

A Twitch nagyon szigorúan veszi a zenei tartalmak lejátszására vonatkozó jogszabályokat, így adott esetben még a legnagyobb sztárok is bant kaphatnak. A brazil sztár alig több mint 1 hónappal ezelőtt csatlakozott a platformhoz, és nagyon hamar óriási népszerűségnek örvendett.

Fordulat: Szoboszlai Dominik mégis csatlakozhat a válogatott keretéhez

A PSG futballistája imád játszani, és sok streamer játék közben zenét szolgáltat a háttérben. Ha azonban a jogok nem stimmelnek, akkor annak súlyos árat fizethetnek. Pillanatnyilag nem tudni, hogy Neymar tiltásához ennek van köze, vagy máshoz, de ez elég gyakori esetnek mondható.

Üzletileg biztosan jó döntés lenne a Twitch számára visszaengedni a brazilt, mivel nagyon sok embert mozgat meg, és komoly reklámot jelent. Ha például a FIFA 21-gyel játszik, amiben ő is szerepel, elkerülheti a játékban lévő zenékért járó bant, de továbbra sem tudni, hogy a bannak ehhez volt köze, vagy sem.