Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,92 Ft
Euró
384,37 Ft
Font
451,96 Ft
Bitcoin
69,239 $

New York-i strandon történt cápatámadás, az áldozat kritikus állapotban van

A nőt kórházba szállították, ám a rendőrségi helikopterek nem találták meg a cápát a vízben.

...svg content...Fotó: Unsplash/Oleksandr Sushko
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint cápatámadás történt egy New York-i strandon: a hatóságok közlése szerint az áldozat egy 50 éves nő, akit a bal lábán harapott meg a cápa, jelenleg pedig kritikus állapotban van.

A cápatámadás New York City egyik legnépszerűbb strandján, a Rockaway Beachen történt hétfő délután 17:50 környékén. Michael Hinck szóvivő megosztotta, az 50 éves nőt a Jamaica Hospital Medical Centerbe szállították, ám állapota jelenleg is kritikus. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: megtalálták a fiatal lány, az utolsó áldozat holttestét

Később arról számoltak be, hogy az 50 éves nő egy úszó, és a bal lábán harapta meg a cápa. A vízimentők a támadás után kiürítették a strandot, a rendőrség pedig helikopterrel indult a cápa felkutatására, ám végül nem találták meg az állatot.

A hatóságok közölték, továbbra is keresik a cápát és figyelik a területet, hátha újra felbukkan. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, nemrég egy másik cápatámadás is történt: az áldozat egy 26 éves nő volt, akit a floridai St. Petersburg közelében harapott meg egy cápa a combján, melyet végül 14 öltéssel varrtak össze.

A legidősebb galaxisok születésének lehetett szemtanúja a James Webb űrteleszkóp

Alig néhány százmillió évvel az ősrobbanás után jöhettek létre.