Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Zavaros vízben csapott le a cápa egy fiatal nőre, komoly sérülést szerzett

Egyik barátja szerint nem túl gyakori, hogy valaki túléljen egy ilyen esetet, vagyis Natalie igazán szerencsésnek mondhatja magát.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 26 éves Natalie Branda egy barátja szülinapi buliján vett részt a floridai St. Petersburg közelében, ahol a legtöbben a vízben tartózkodtak. Ám egyszer csak nyomást érzett a combja felső részén, s megdöbbenve tapasztalta, hogy megharapta egy cápa.

Ezután rögtön úszni kezdett a hajójuk felé, a barátai pedig kiemelték a vízből. Mindannyian elszörnyedtek a látottak miatt, ugyanis Branda komoly sérülést szerzett, sebei a fenekétől a köldökéig értek – írta a New York Post. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Azonnal visszaindultak a kikötőbe, miközben értesítették a mentőket. A kórházban megfelelő ellátásban részesítették (14 öltéssel varrták össze a sebeit), egyúttal megerősítették, hogy valóban cápatámadás áldozata lett.

„Nem túl gyakori, hogy valaki túléljen egy ilyen esetet. Natalie igazán szerencsés”

– mondta a nő egyik barátja.

Branda elmondta, tervei szerint hamarosan visszatér a tengerbe, de első a gyógyulás, illetve abban is biztos volt, hogy a későbbiekben kerülni fogja a zavaros vizet. Majd arra utalt, nem hibáztatja a cápát, hiszen a nagy testű állatok otthonába betolakodva tiszteletben kell tartani őket.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.