Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,34 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,802 $

Két amerikai diáklányt erőszakoltak meg Szicíliában

A két lány nyaraláson volt, az incidens előtt cigarettát szerettek volna vásárolni.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két amerikai diáklányt megerőszakoltak a szicíliai Szirakúzában, miután állítólag helyi fiatalok (egy 18 és egy 19 éves férfi) csapdába csalták őket Szirakúzában. A beszámoló szerint a két lány a városban nyaralt, az incidens szerda éjjel történt Ortigia szigetén.

A történtek után a két lány feljelentés tett, a két fiatal férfit súlyos szexuális zaklatással vádolták meg. Az ANSA információi szerint az áldozataikat azzal az ürüggyel csalták csapdába, hogy iratokra van szükség ahhoz, hogy cigarettához juthassanak egy automatából. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Mindezt a rendőrség tudatta, hozzátéve, hogy a nemi erőszak a város két különböző pontján történt, egyéb információt viszont nem közöltek. Vélhetően a későbbiekben várható bővebb tájékoztatás az ügy kapcsán.

Korábban arról is beszámoltunk, miszerint saját 11 éves kislányát zaklatta éveken át szexuálisan egy orosházi férfi, akit 14 év börtönre ítéltek. A fellebbviteli főügyészség álláspontja szerint a férfival szemben kiszabott büntetés arányos.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.