Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Nemazalány fotója láttán többen “szerelembe estek”

Fot: Instagram/Nemazalány
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fanni egy különleges egyéniség, és egyúttal rendkívül fotogén is, a rajongók pedig egyenesen odavannak érte.

Nemazalány népszerűsége töretlen, és nagyon erős számokat produkál, többek között a közösségi médiában. Eddig mindössze 68 bejegyzést tett közzé az Instagram oldalán, ám ennek ellenére százezrek követik.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Cikkünk megírásának pillanatában 312 ezren követték, és mindezt kevesebb, mint 70 bejegyzésből hozta össze. Beszédes statisztikák, és megmutatják, hogy milyen ereje lehet valakinek ezen a platformon.

Nem mindig az aktivitás hozza meg a sikert, sokkal inkább a természetesség, és az a fajta stílus, mely által egyedivé válik egy híresség. A rendkívül vonzó énekesnő valóban keveset posztol más hírességekhez képest, de amikor beköszön, ezrével futnak be a like-ok.

Érezhető rajta, hogy nem görcsöl rá a témára, hiszen megtehetné, hogy napi szinten posztol, akár a sztorik között. Az azonban talán már idegen lenne tőle, és fontos, hogy ezen a területen is jól érezze magát.

A követők odavannak érte, a megjelenésének köszönhetően is, ami mindig lenyűgözi őket. Ezúttal egy szelfivel jelentkezett az Ázsia Expressz 3 győztese, majd ömleni kezdtek a dicséretek és a like-ok.