Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Nemazalány a bántó üzenetekről: volt, hogy a halálomat kívánták

Úgy véli, ha nagyobb figyelmet fordítana ezekre az emberekre, az teljesen felemésztené.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy már megírtuk, Nemazalány, azaz Halastyák Fanni és Szlépka Armand elsőként estek ki a Párharc új évadából. Ez sokakat meglepett, hiszen Armand nagyon fitt, sportoló és kiválóan teljesít, ráadásul együtt nyerték meg a tavalyi Ázsia Expresszt. Mindketten sajnálták, hogy ilyen hamar búcsút kellett mondaniuk a műsornak, mivel úgy érezték, tényleg odatették magukat.

Nemazalányt korábban is érték már kritikák, számára ez nem újdonság, ám az elmúlt napokban még több bántó üzenetet kapott. Sőt, az is előfordult, hogy valaki a halálát kívánta. „Nagyon sok bántást kapok az interneten, szinte minden napra jut egy ’kedves’ üzenet” – árulta el a Ripostnak. Majd azzal folytatta: Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Volt, hogy a halálomat kívánták, azt írogatták, hogy dögöljek meg, és hogy minek vagyok a világon… A Párharc alatt is kaptam az ívet: nárcisztikus, unszimpatikus hárpiának hívtak. Viszont el kell szomorítanom őket, mert egyáltalán nem érdekel a véleményük”. Elmondása szerint tudatosan zárkózott el attól, hogy külön-külön reagáljon a kapott üzenetekre.

Úgy véli, ha nagyobb figyelmet fordítana ezekre az emberekre, az teljesen felemésztené, s igazából csak azoknak a véleménye érdekli, akik közel állnak hozzá. „Én egészen kiskoromtól olyan voltam, hogy csak azoknak a véleményére adtam, akik közel álltak hozzám. Ez most is így van! Másképp nem is lehetne, különben belepusztulnék abba a sok sz*rba, amit kapok” – fogalmazott Fanni.

Mint mondta, erős személyiségnek tartja magát, ezért pereg le róla olyan könnyen a rosszindulat. „De nem mindenki ilyen, mint én! Vannak sokkal gyengébb lelkületűek, akiknél súlyos következménye is lehet egy-egy ilyen beszólásnak. Láttunk már rá példát” – jegyezte meg, hozzátéve: szeretne gátat szabni az olyan embereknek, akik azt hiszik, hogy következmények nélkül bánthatnak mindenkit név nélkül. Éppen ezért, hamarosan nagy bejelentést tesz a közösségi oldalán, egyebet viszont nem árult el.