Nem kritikus Berlusconi állapota

Fotó: Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök távozik a milánói San Raffaele kórházból 2023. május 19-én. A médiamágnás Berlusconit, a Hajrá, Olaszország párt 86 éves alapító elnökét április 5. óta kezelték az intézményben krónikus leukémiával és tüdőgyulladással. MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi
Európa
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megerősítették, hogy Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök állapota nem kritikus, ugyanakkor folytatják rajta a vizsgálatokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrég ismét kórházba került Berlusconi, aki leukémiával küzd. Az ANSA arról ír, hogy az egykori olasz miniszterelnök állapota nem kritikus, de folytatják a vizsgálatokat.

Berlusconi még pénteken került be a milánói San Raffaele kórházba, és közelről sincs arról szó, hogy kritikus lenne az állapota. A 86 éves politikus kevesebb, mint egy hónappal azt követően tért vissza a kórházba, hogy 45 napig kezelték

Tüdőfertőzéssel kezelték, jelenleg egy átlagos kórházi kórteremben fekszik, nincs az intenzív osztályon. A pontos állapota nem ismert, és azt sem tudni, hogy meddig marad a kórházban, ez sok minden függvénye lehet.