Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,60 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
466,93 Ft
Bitcoin
60,877 $

Az UEFA döntött: nem folytatják a lövöldözés miatt félbemaradt EB-selejtezőt

A félidőben szakították meg a találkozót, az érintett szövetségek elfogadták a döntést.

...svg content...MT/EPA/OLIVIER MATTHYS
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az UEFA csütörtöki közleménye szerint végeredményként könyvelik el a Belgium – Svédország EB-selejtező félidei, 1-1-es eredményét, miután egy stadionon kívüli lövöldözés miatt félbeszakították a találkozót – írja az ESPN.

Egy később a hatóságok által likvidált terrorista két svéd szurkolót ölt meg a mérkőzést megelőzően, a svéd válogatott kérésére ezért a félidőben lefújták a találkozót és evakuálták az egykori Heyselt, mai nevén Baldvin király stadiont. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: hiába javasolta az MSZP, hogy ne egymással, hanem Orbán ellen harcoljunk

A tunéziai származású elkövető kapcsán ugyan továbbra is nyomoznak a hatóságok, a férfi közzétett a támadás előtt egy videót, amiben magára vállalta a felelősséget, és a svédországi Korán-égetéseket nevezte meg indítéknak.

A mérkőzés kapcsán mind a belga, mind pedig a svéd szövetség azt kérte, hogy ne folytassák azt, ebbe végül az UEFA is belement, mondván az F csoport főbb kérdései már eldőltek, Belgium ugyanis már a meccs előtt továbbjutott, Svédország pedig biztosan lemaradt a 2024-es kontinenstornáról.

„A futballnak ünnepelnie kellene, de a hétfő este egy gyáva tett miatt másképp végződött. Egy ilyen pillanatban a sporteredmények másodlagosak” – nyilatkozta Manu Leroy, a belga szövetség ideiglenes elnöke.

Magyar Péter ismét megszólalt a diszkós ügy után, szinte az egész médiának nekiment

Magyar Péter a Tisza Párt megválasztásával többek között a média működését is teljesen megreformálná, amihez valószínűleg az érintett lapoknak is lenne pár szavuk.