Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Nébih: Auchanból vásárolt ásványvizet hívott vissza az Szentkirályi

Tisztítószer lehetséges jelenléte miatt történt a visszahívás.

Fotó: YouTube/Nébih
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szentkirályi Magyarország honlapján tájékoztatta a vásárlókat arról, hogy azok, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkirályi termékbe csekély adagban tisztítószer került. A termék nagyobb mennyiségben történő fogyasztásának egészségügyi kockázata lehet, azonban a szennyezés már a kibontás után felismerhető, mert a víznek kellemetlen szaga van, és az íze sem a megszokott Szentkirályi vízé. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A kellemetlenségért a Szentkirályi elnézést kér a vásárlóitól, hozzátéve, hogy a más szavatossági idővel rendelkező, illetve más boltokban vásárolt Szentkirályi termékek továbbra is biztonsággal fogyaszthatók. A Nébih tájékoztatása szerint az alábbi azonosító adatokkal rendelkező termékről van szó, melyet nem szabad elfogyasztani:

Termék megnevezése: Szentkirályi szénsavmentes természetes ásványvíz 1,5 l

Kép a termékről:

Fotó Nébih

Probléma jellege: tisztítószer jelenléte

Minőségmegőrzési idő: 21.03.2025

Az érintett termék bármelyik Auchan üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.