Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Nagy Feró 16-17°C-ban alszik a feleségével, nem fűtik szét a lakást

Fotó: Nagy Feró az Összetartozunk - 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó - a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Feróék odafigyelnek arra, mennyi pénzt költenek a fűtésre, ahogyan az étkezésre, nem pazarolnak.

Nagy Feró egy igazi legenda, aki a pályafutása alatt megannyi koncertet adott már. Rengetegen szeretik, rajonganak érte, de a sikerek ellenére ő sem szórja a pénzt. Sokan másokhoz hasonlóan reagált a jelenlegi helyzetre.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Bevezettek bizonyos változtatásokat a házukban, amikkel könnyítenek a számlákon. Ezzel pedig példát is mutatnak, és a jövőben azok is spórolhatnak, akik megtehetnék, hogy ugyanúgy élnek, mint korábban.

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés.” – árulta el Feró a Blikk kérdésére. Sőt, még függönyöket is szerelt a ház több pontjára, amik fogják a meleget, ugyanakkor csak egy helyiséget fűtenek ki.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem forróságban alszanak, bár egyébként sem szeretik azt. Emiatt 16-17°C van a hálószobában, nem több, ami a spórolás egyik formája. Nemcsak az energiával, hanem többek között az étellel is spórolnak.

„Nem szórjuk a pénzt, beosztjuk, mikor és mit vásárolunk. A hétköznapokban szívesen főzök, így arra is rálátásom van, mennyit költünk az ételekre.” – folytatta a legendás énekes, aki teljesen kényelmesen érzi így magát.