Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,856 $

Nádai Anikó és Szabó Zsófi szexi megjelenésétől sokaknak leesett az álla

Nádai Anikó és Szabó Zsófi nagyon jóban vannak, szereti egymást, de most a színésznő új utakra lép, kilépett a Reggeliből.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem várt napot hozott a péntek, és azt kell mondjuk, még bennünket is meg tudtak lepni a hírek, pedig fogalmazzunk úgy, sokat láttunk/hallottunk már az évek alatt. A médiában időről időre ledobják a bombát, és most is valami hasonló történt, ráadásul az ország egyik legismertebb sztárjával, Majkával, aki hosszú évek óta volt tagja a TV2 családjának.

Egy ideje már pletykálták, hogy Majka egy nap visszatérhet és nagyon érdekelné őt a mentori szék. Azok, akik azzal számoltak, hogy ez lehetetlen, már csak Curtis átszerződése miatt is, tévedtek, és még az sem kizárt, hogy a két rapper ugyanazon műsorban fog dolgozni. Nagyot szólna, ha az X-Faktor mentorai lennének, ugyanazon évadban. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Ennél nagyobbat aligha húzhatna az RTL házon belül, és mi erre a forgatókönyvre fogadnánk, ha fogadnunk kellene. Nem sokkal a bombameglepetés után a TV2 is reagált a bejelentésre, és azt is megtudhattuk, Pápai Joci ugyancsak kiszáll a Zsákbamacska produkciójából, más műsorvezetők kerülnek a nagy páros helyére.

Tilla nagyon sajnálja, hogy már nem dolgozhat együtt Majkával, jó barátok lettek az évek alatt. Érdekes az év vége, hiszen Vadon Jani is nagy bejelentést tett, aki Magyarország leghallgatottabb rádióműsorát, a Balázsékat hagyta ott. Az ember csak kapkodja a fejét, és még mindig nincs vége az évnek.

Miller Dávid sem tagja már a Reggeli stábjának, de marad az RTL-nél. Ennél is nagyobb hír, hogy Szabó Zsófi szintén kilépett, viszont az ő esetében benne lehet a pakliban egy TV2-es átigazolás, ami ugyancsak érdekes lenne. Számos műsorral készül a csatorna, lenne helye Zsófinak, akár műsorvezetőként is, de csak várjuk ki a végét. Nádai Anikó szereti Zsófit, megható módon köszönt el tőle, és mindketten rendkívül vonzóak voltak.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.