Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Rövidesen ismét képernyőre tűzik Nádai Anikóval az RTL sikerműsorát

Az RTL egyik sikerműsora, a Házasodna a gazda hamarosan új évadot kap, miután a forgatások már lezajlottak.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kell aggódniuk azoknak, akik kedvelik a Házasodna a gazdát, mely egy társkereső reality. Már hetedik alkalommal jelentkezik, így nincs messze a nagy jubileum sem, miután a nézőszámok adottak a folytatáshoz. Azt is megtudhattuk, hogy április 14-én, vasárnap este az RTL-en debütál az új szezon.

Három nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék megtalálni az igazit. Az RTL a közleményében azt írja, az első epizódban megismerhetjük a párra váró gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Érdekes karakterek érkeznek, van köztük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, gyümölcstermesztéssel foglakozik. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Más pedig lovardát üzemeltet, ami szintén izgalmas, és azt mondják, a műsor ezúttal is kap egy külföldi helyszínt, ugyanis egy Szlovákiában élő gazda ugyancsak a mezőny tagja. „Az idei bemutatkozó adás két érdekességet is tartogat: lesz egy hölgy és férfi gazda, akik testvérek, egy gazdaságban dolgoznak, ám külön-külön szeretnének maguknak párt találni, és felbukkan majd egy tavalyi gazda is, aki folyamatosan próbálja telefonon elérni Nádai Anikót, hogy mi ennek az oka, az is kiderül az első adásból.” – tudhattuk meg.

„Április 14-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdáknak. Ahogy már a Házasodna a gazda előző hat évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.”

Ahogyan ahhoz hozzászokhattunk, Nádai Anikó vezeti a műsort, aki imádja azt, és nagyon boldogan vágott neki a forgatásoknak. „A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdákat a nézőkkel. Házasodna a gazda, április 14-én, vasárnap 20:10-től az RTL-en! A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL+ felületén.”

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.