Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Mióta itt jártál:

Nádai Anikó egy Barkas előtt is csodálatosan mutat

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi retro hátteret választott Nádai Anikó, az RTL sztárja, akit egy legendás modell előtt fotóztak, ami sokak nagy kedvence.

Nádai Anikó nagyon büszke lehet a formájára, hiszen kétgyermekes édesanyaként ez pláne nehéz. Egy bizonyos szintig segít a genetika, ám a vonalak többségét mi magunk hozzuk össze, és nem szabad kifogásokat keresnünk.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Kihívások mindig lesznek, édesanyaként pláne, akiket nagyon-nagyon sokra becsülünk, tisztelünk. Óriási munkát végeznek, és közben magukra is igyekeznek figyelni, de sokszor csak a lista végén szerepelnek.

Néha magukat kell előtérbe helyezniük, mert máskülönben végtelenül nehézzé válthat az élet. A remek vonalakkal rendelkező Anikó szerencsés, mert a vőlegénye mindenben támogatja, és segíti őt.

Természetesen a közös programok sem maradhatnak el, amikre ugyancsak komoly szükség van. Mindig jó kikapcsolódni, egy kicsit elengedni magunkat, és valami egészen mást csinálni, például fotózni.

Anikóék egy nagyon menő hátteret választottak, aminek középpontjában egy igazi legenda került. A Barkas évtizedek óta járja az utakat, bár már nincs olyan sok belőlük, anno viszont Magyarországon is sokat lehetett látni.