Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Mutatjuk Banksy új graffitijét, a tüsszentő nagymamát

TÉMÁK:
#Művészet
Kult
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az anonim művészt cseppet sem meglepő módon az idei világjárvány és a hozzá köthető lezárások inspirálták legújabb rajzának megalkotásakor.

Az anonim művészt cseppet sem meglepő módon az idei világjárvány és a hozzá köthető lezárások inspirálták legújabb rajzának megalkotásakor.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Az egyik bristoli utcában található kétemeletes lakóház oldalsó falán jelent meg Banksy legújabb műve, amit később a hivatalos Instagram-profilján is közzétett. Az új alkotáson egy idős hölgy látható, ahogyan éppen zsebkendővel a kezében egy hatalmasat tüsszent.

Az asszony hosszú szoknyát, narancssárga pulóvert és kék fejkendőt visel, miközben olyan erőteljeset tüsszent, hogy kiesik a kezéből a ridikülje, a járóbotja, valamint a messzeségbe kilökődik a műfogsora.

“Hapci” – ennyivel kommentálta csak a művész az Instagram-oldalán a falrajzot. A Korrespondent információi szerint a szomszédságban lakó egyik férfi, Dale Komle látta a graffitist, miközben felfestette a ház oldalára a képet. Elmondása alapján Banksy egy rikító színű dzsekiben jelent meg, és reggel hét órára fejezte be a graffitit.

Banksy korábbi alkotását, a Ponyvaregény filmhez készült paródiáját egy aukción 125 ezer fontért értékesítették. A névtelen graffitis legutóbbi műve Nottinghamben jelent meg, amelyen egy kislányt ábrázolt, ahogyan éppen egy gumiabronccsal játszadozik.