Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az MLSZ bejelentette, mikortól lehet megvásárolni a Marco Rossi magyar válogatott hazai mérkőzéseire a bérleteket, amik iránt nagy az érdeklődés.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint kedd reggel óta már több mint 50 ezren léptek be a megújuláson átesett MLSZ Szurkolói Klubba. Arra kérik azokat, akik még nem regisztráltak, mindenképpen tegyék meg ezt meg a mai napon, mert a bérletértékesítés első körében kizárólag az új klubtagsággal rendelkező szurkolók vásárolhatják meg éves bérletüket a válogatott mérkőzéseire.

Az is kiderült, hogy az eddig regisztrált 50 ezer felhasználó 15%-a még nem lépett be a klubba. Ahhoz, hogy elérjék a péntek délelőtt 10 órakor induló bérletértékesítést, be kell lépniük a klubba, másképpen nem fognak tudni bérleteket vásárolni. „Nem érdemes a regisztrációt az utolsó pillanatra hagyni, mert a kiemelt érdeklődés miatt a folyamat elhúzódhat, és ebben az esetben csak az online sor végére tud majd beállni az, aki az értékesítés alatt regisztrál.” – olvasható az MLSZ közleményében.

Szintén fontos információ, hogy azok, akik korábban már szurkolói klubtagok voltak, újra kell regisztrálniuk. Ezt az MLSZ oldalán a Regisztráció gomb megnyomásával tehetik meg, onnan pedig minden pofonegyszerűen kitölthető. „E lépés kihagyásával a felhasználó csupán az Alapregisztrációt teljesítette, ami önmagában nem jelent SZK-klubtagságot, csak a jegyvásárláskor alkalmazott alapfunkciók használatát biztosítja.” – írja az MLSZ azoknak, akik noha regisztráltak, még nem léptek be.