Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Elindult a jelentkezés a Miss World Hungary – Magyarország Szépe 2024 szépségversenyre

Az egyik tavalyi induló jó tanáccsal is szolgált a fiatal nőknek, akik a jelentkezést fontolgatják.

Fotó: Facebook / Miss World Hungary
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a szakmai zsűri tavaly júniusban ismét megválasztotta Magyarország Szépét, valamint két udvarhölgyét, amely által a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka lett a befutó. Az első udvarhölgy címet pedig a 25 éves debreceni Szabó Orsolya, míg a második udvarhölgyét a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella kapta.

Emellett arról is beszámoltunk, hogy a közönségdíjas a 20 éves szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett lett, a Miss Charity alverseny győztese pedig a 18 éves fertőrákosi Hatos Kitti. A Miss World Hungary címet egy éven át birtokolhatja a győztes, egyúttal az a megtiszteltetés is az övé, hogy képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ám az idei Miss World Hungary – Magyarország Szépe 2024 szépségversenyre már elindult a jelentkezés, aki élni szeretne a lehetőséggel, ezen a linken keresztül teheti meg. Fontos, hogy a személyes adatok megadása mellett néhány kérdésre is válaszolniuk kell a jelentkezőknek (pl. szerepeltek-e már TV műsorban, indultak-e már korábban szépségversenyen).

Illetve van néhány kritérium, amelynek meg kell felelniük (pl. a jelentkezők 1998. április 1. és 2007. március 1. napja között születettek kellenek, hogy legyenek, gyermektelenek, hajadonok és magyar állampolgárok), de erről részletesebben is lehet olvasni a jelentkezési lapon. Továbbá néhány fotóra is szükség van (portré, egész alakos bikinis) a jelentkezéshez.

A Miss World Hungary Instagram-oldalán is felhívta a figyelmet, hogy már megnyitották a jelentkezést az ország legnagyobb és legrangosabb szépségversenyére. A 2023-as versenyen indult Koncz Patrícia, aki a top5-be is bejutott, azt tanácsolta a fiatal nőknek: „Ne féljetek megmutatni azt, hogy mennyi munkát fektettetek magatokba. Álljatok ki magatokért, ha meg akarjátok nyerni ezt a versenyt”.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.